Anacon

Nieuws

Volume & vergezichten van Albatros


Residentie Albatros heeft zijn dakverdieping afgerond, waardoor het volledige volume zichtbaar is. Vanop de bovenste verdieping zijn het mooie vergezichten over Wolvertem en vanaf het gemeenteplein kan je de werken mee volgen. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat Albatros een kwaliteitsvolle en unieke blikvanger is bij het binnen- en buitenzijden van het centrum. De komende weken staan de gevelmetselwerken op de planning, dewelke uniek zijn in zijn soort.

Wij zijn sponsor!


Met trots zal Anacon de komende 3 jaar de Londerzeelse Dunkers sponsoren. Ons reclamepaneel hangt op in de zaal & de eerste ploeg warmt zich op in onze nieuwe t-shirts. Daarbij wensen we de ploegen veel succes met het komende seizoen!

Appelbes valt in de smaak


Ook het laatste gebouw van Parkresidentie Rozenhof in Bekkevoort is reeds ver gevorderd in zijn bouwwerken. Door het grote succes zijn de bouwwerken vervroegd opgestart. De unieke kleurencombinatie van de gevels zijn reeds zichtbaar. Deze vallen in de smaak bij potentiële kopers, want de verkoop van Appelbes heeft een boost gekregen.

Appelbes telt 7 wooneenheden, waarvan 3 gelijkvloersappartementen met tuin, 3 zeer ruime duplex-appartementen met terrassen. De absolute blikvanger is de ruime & opvallende woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers, terrassen, garage & tuin. Deze halfopen bebouwing is meteen ook het enige woonhuis in het nieuwe binnengebied & springt in het oog door zijn ultramoderne voorgevel.

 

   

Persoonlijke klantenbegeleiding opgestart


Transparante communicatie met onze kopers is een must voor Anacon en daarom starten we voor het eerst met een persoonlijke klantenbegeleiding van begin tot eind. Hierbij ontvangen we onze kopers, naar behoefte, meermaals op kantoor te Imde. Materialen en inrichtingen worden in samenspraak tussen de verantwoordelijke en de koper besproken en gekozen. In bepaalde bouwfasen is er zelfs de mogelijkheid om een werfbezoek te ervaren. Residentie Albatros te Wolvertem heeft de eer om de primus te zijn van deze eerste persoonlijke klantenbegeleiding en daarom schenken we al deze kopers een gloednieuwe projectmap!

 

Filmpje Residentie Albatros: Uitvoering vloerplaat kelderverdieping


De vloerplaat van residentie Albatros in Wolvertem is een feit! Een timelapse werfcamera legde de voorbereidingen en de uitvoering op een unieke wijze vast. Bekijk in het filmpje hoe een 36 ton zware staalstructuur bedekt wordt met bijna 200m³ beton.

Nu het constructiewerk opnieuw in stroomversnelling komt, herinneren we u er graag aan dat er nog steeds meerdere appartementen beschikbaar zijn binnen project Albatros! De kaap van 50% verkochte eenheden is gerond, wat wil zeggen dat nog 9 van de 18 appartementen beschikbaar zijn. Zowel één- als tweekamerappartementen zijn nog beschikbaar, met tuin of terras. Bekijk het resterende aanbod hier en aarzel zeker niet om ons telefonisch te contacteren indien u meer info wenst of vragen heeft. Wie weet wordt u wel een van de nieuwe bewoners van deze gezellige residentie in hartje Wolvertem!

Ga naar de website